Sportsmassage: Effektiv dybdegående massage  (kun i Ølgod)
Har du brug for en effektiv massage, er sportsmassage et godt valg.
Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.
Desuden kombinerer jeg sportsmassage med mange effektive teknikker fra klassisk fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

Jeg kan hjælpe, både sportsfolk, men også helt almindelige mennesker, der har problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader. 

Selvom jeg tager godt fat ved sportsmassage, så er det stadig dig, der bestemmer tryk og dybde, så massagen altid tilpasses til dig, og du får derved det bedste ud af den!

Hvad kan sportsmassage generelt hjælpe dig med?

  • Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne. Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre flow
  • Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af. Udover at strække og opvarme væv, udløser sportsmassagen beroligende hormoner
  • Generel stivhed i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, forsvinder “stramheden”
  • Ømme muskler og smerter. Spændt muskulatur, myoser og overbelastninger gør ondt – slip af med det!

30min ……………………………….. 260kr.

60min ……………………………….. 450kr