GREEN PEEL® – The power of natural beauty

 

Dr. med. Christine Schrammek tilbyder den mest effektive, naturlige peeling på verdensplan. I mere end 60 år, har den originale, dermatologiske, dybdegående GREEN PEEL® urtepeeling hjulpet flere tusinde med at løse deres hudproblemer, og resultaterne er imponerende.

 GREEN PEEL® blev med tiden videreudviklet med medicinsk knowhow af Christine Schrammek´s datter, Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Hendes professionelle erhverv som praktiserende dermatolog, allergist og anti-aging ekspert, styrkede hendes eget ønske om at skabe en fusion, mellem kosmetik og dermatologi. Dette ønske er stadig virksomhedens drivkraft. 

 

Green Peel er en planteblanding bestående af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, der masseres ind i huden. Behandlingen forbedrer og bekæmper ujævnheder, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar ved at stimulerer hudens cellefornyelse. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette medfører en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Der findes tre overordnede behandlingsmetoder: CLASSIC, ENERGY and FRESH-UP, som tilbyder en individuel anvendelse afhængig af hudtype og hudproblemer. Der ud over findes der en behandling som kun varer ½ time og den hedder PEEL4BEAUTY. 

Den originale GREEN PEEL® urtepeeling er en godkendt og troværdig problemløser, som benyttes af et utal af hudterapeuter og læger verdenen over – og med stor succes

 

 

 

 

 

 

GREEN PEEL – Classic…………………………. 1698,-

 

Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver.
Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

 

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

 

5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen.

 

Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Bedste reslutat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.

 

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

 

PRISEN INKLUDERER: forundersøgelse, behandling, samt efterbehandling på 5-7 dagen.

 

Ved Classic behandlingen, må der påregnes ekstra udgifter til specielle hjemmepleje produkter for optimal pleje og regenerering af din hud.

 

 

 

Energy ……………………………………………….. 998,-

 

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar.
De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.
Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse.
På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

 

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

 

 

 Fresh up ………………………………………………. 798,-

 

“Fresh up” giver dig så flot en glød dagen efter behandlingen, at du vil se blændende ud til fest. 
Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. 
Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

 

 

 

 

 

Beauty4peel…………………………………………. 598,-

 

 

 

www.greenpeel.com

https://www.makeeverythingup.dk/2018/09/29/min-foerste-green-peel-behandling/