Hotstone massage, forkælelse for krop og sjæl   (kun i Ølgod)

Hotstone massage er en luksuriøs og effektiv massageteknik, der har været anvendt igennem mange tusinde år i japanske og kinesiske behandlinger. Massagen er en dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt, der langsomt fjerner infiltrationerne. Hotstone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.

Under behandlingen fokuseres der på kroppens energibaner og meridianer for derigennem at opløse blokeringer og skabe fysisk og åndelig balance. Dette vil kunden mærke ved at musklerne afspændes, deres sind slipper kontrollen og deres krop samt sjæl slapper totalt af. Hele kroppen får en dybdevirkende, fysiurgisk massage med varme lavasten, som placeres på kroppens energicentre.

En Hotstone massage øger blodgennemstrømningen, så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.

  

30 min………………………………………………… 300,-

60 min………………………………………………… 500,-

80 min………………………………………………… 650,-